Van de voorzitter

16-9 Nieuws Beste leden, vrienden, ouders en betrokkenen van Hockey Vereniging Zevenaar,
 
We mogen weer!  
Wat fijn dat we elkaar weer tegen komen op en rondom het hockeyveld! Afgelopen weekend was het al weer een gezellige drukte. Er werd goed gehockeyd, maar ook enthousiast gefloten. Nieuwe spelbegeleid(st)ers zag ik op de velden en met wat begeleiding ging dat heel goed.  Op zondag was er een thuis wedstrijd van de veteranen. We zijn nu echt weer begonnen.
Ook achter de schermen wordt er veel gedaan. Om een deel van al die vrijwilligers er even uit te lichten, uit te leggen wat er zoal wordt gedaan:
 
Waar is de TC mee bezig?

Achter de schermen is de TC  druk bezig geweest. Voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Indelen van teams, trainers. Aanmelden van de teams bij de bond etcetera.  
 
Scheidsrechterscommissie:
De scheidsrechterscommissie is hard aan de slag om nieuwe scheidsrechters binnen de club te informeren over spelregels en ervoor te zorgen dat ze goed worden opgeleid.
 
Materiaalcommissie:

De laatste weken zijn Harold en Frank weer druk bezig geweest om alle teamtassen in orde te brengen, alle teams te voorzien van een tas met ballen en shirts. Ook zijn de keepersspullen weer op orde gebracht. Er zijn nieuwe netten gekocht en opgehangen voor veld 2.
 
Vrijwilligers:
Er zijn weer allerlei initiatieven van enthousiaste mensen om de boel op orde te krijgen. Rondom en in het clubhuis is het schoongemaakt. De tuin is gesnoeid. Prullebakken schoongemaakt. Dit zijn wel activiteiten die iedere keer weer moeten gebeuren. We hopen dat jullie ons zoveel mogelijk willen helpen.
 
Barcommissie:
De barcommissie is weer aan het opstarten. Heeft voor het eerst sinds lange tijd weer spullen ingekocht, want we mogen weer mensen aan de bar ontvangen.  Ook hier wordt nog wel gezocht naar vrijwilligers om te helpen achter de bar.
 
Bericht in de pers:
Wellicht heeft u het bericht in de courant gelezen over de trainer van Heren 1. Thomas Jong die toch niet de job als trainer / coach heeft aangenomen. Met grote verbazing las ook het bestuur iets over "bedreiging e.d.”
Ik kan u verzekeren; klinklare onzin. De krant heeft een smeuig verhaal willen schrijven die niet op enige waarheid is gebaseerd. Wel klopt het dat HVZ nu nog zoekende is naar een vervangende coach / trainer voor de heren.  
 
De competitie; zaalhockey en zilvercup!
Alles is in de reguliere competitie weer in gang gezet. Er is een 7 tegen 7 competitie gestart.  
Zaalhockey en Zilvercup (voor Heren 1 en Dames 1) staat al weer voor de deur.
 
We gaan elkaar weer ontmoeten, we vieren de herstart!
Wij zijn voornemens om zaterdag 9 oktober een BBQ te organiseren, inplaats van de eerst geplande 11 september zoals in de ALV was beloofd, maar door de nog geldende coronabeperkingen nog niet mogelijk was.
We gaan hard aan de slag om er een geslaagd hockeyseizoen van te maken.
 
Hoe gaat het financieel met HVZ?

We hebben het even lastig gehad. We hopen door de omzet van de bar en van het  Pinkstertoernooi, en andere leuke evenementen onze inkomsten weer een beetje in een normaal patroon te krijgen.
Wat kunnen jullie doen?
Help ons als bestuur en commissies, we hebben de vrijwilligers keihard nodig. Meld je aan!  
 
Wij zijn jullie dankbaar, voor jullie steun, die we van jullie hebben mogen ervaren afgelopen anderhalf jaar!
 
Tot op het hockeyveld,
 
Manuel ter Maat
Voorzitter Hockey Vereniging Zevenaar
 
16-9-2021 Nieuws