NieuwsAls Hockey Vereniging Zevenaar gaan we in samenwerking met Jumbo Heemskerk Zevenaar, een leuke actie op touw zetten, namelijk een hockeyplaatjesactie. We krijgen zelfs een eigen HVZ Hockeyboek, waar iedereen de gespaarde hockeyplaatjes in kan plakken.

Het is de bedoeling dat we alle teams en spelende leden op de foto zetten. We gaan ervan uit dat iedereen hiermee akkoord gaat, maar om hier zeker van te zijn hebben we uw handtekening nodig. Leden die 18 jaar en ouder zijn, moeten zelf hun handtekening voor akkoord zetten. Een ouder of verzorger dient te tekenen voor iedereen die jonger is. Zonder handtekening maken we geen foto.

Van de gemaakte foto’s worden stickers gemaakt. Van een aantal leden wordt de foto ook gebruikt voor de aankleding van de supermarkt. Voor deze twee mogelijkheden zet u dus uw handtekening. De gemaakte foto’s worden niet voor andere doeleinden gebruikt!


We vinden het een hele leuke actie en we hopen dat iedereen er aan mee doet en zijn/haar medewerking hieraan verleent zodat we na afloop kunnen zeggen dat we ons als vereniging naar buiten toe op een hele positieve wijze hebben gepresenteerd.HVZ Grote Club actie 2017Vanaf zaterdag 16 september 2017 tot 28 oktober 2017 gaan onze jeugdleden (t/m C-teams). weer langs de deuren om loten te verkopen van de Grote Clubactie.

De opbrengst van dit jaar zal gebruikt worden voor het vernieuwen van de dug outs op veld 1 en het verder renoveren van de kleedkamers.

Zullen we net zoveel loten verkopen als vorig jaar? Met jullie inzet moet dat zeker lukken!
Je vindt meer informatie in de bijlage (.pdf).

De boekjes zijn/worden verspreid via de trainer en/of coach.
Je kunt ze inleveren in de kist in de hal van het clubhuis Denk je eraan je naam erop te zetten?

Alvast veel SUCCES!!

HVZ Nieuwsbrief sept. 2017


Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

Hulp gezochtDe club is op zoek naar versterking. Voor enkele commissies zoeken we (oud)leden of ouders, die zich voor de club kunnen inzetten. De barcommissie zoekt versterking, de sponsorcommissie vraagt iemand met nieuwe ideeën, het laatste en enige overgebleven lid van de toernooicommissie is gestopt, de website mag een nieuw jasje, wat denk je van de nieuwsbrief....

Ben je enthousiast over HVZ en wil je enkele uurtjes per maand beschikbaar stellen, we horen het graag! We zullen je graag informeren over wat de werkzaamheden inhouden. Je kunt de club mailen via '[email protected]'.
SponsoringSponsoren zijn erg belangrijk voor onze vereniging, zij zorgen ervoor dat wij als vereniging kunnen floreren. Wij van HVZ willen daarvoor weer onze sponsoren helpen door hen onder de aandacht te brengen van onze leden.
Onlangs is onze hockeyvereniging een sponsor overeenkomst aangegaan met Glaspunt B.V.Club van 50

De sponsorcommissie heeft een groot bord in de hal van het clubhuis geplaatst, waarop de 'Club van 50' wordt gepresenteerd. Iedereen die HVZ een warm hart toedraagt en graag wat extra's aan de club wil doneren, krijgt daarop een vermelding. De eerste plaatsen zijn reeds bezet!

Voor meer info: [email protected]