Proeftrainen

Leuk dat je kijkt of je bij HVZ wilt komen hockeyen!

Voordat je definitief lid wordt, kun je vrijblijvend 3x komen proef trainen. Daarvoor kun je je aanmelden bij de TC (technische commissie). Na je aanmelding, beoordeelt de TC van HVZ, bij welk team jij het beste zult passen (o.a. op basis van je leeftijd en de grootte van de teams). De TC informeert dan ook de betreffende trainer en coach dat je komt meedoen. Tijdens de proeftrainingen kijken we dan of je inderdaad bij dat team blijft of dat je misschien toch beter bij een ander team past. Aan het einde van het seizoen worden alle teams voor het volgende seizoen opnieuw samengesteld en het is mogelijk dat je volgend seizoen alsnog in een ander team komt.

Voor de eerste paar trainingen, hebben we hockey sticks te leen.
Voor scheenbeschermers en een bitje (verplicht) moet je altijd zelf zorgen.
Het mooiste is natuurlijk om schoenen te dragen die voor kunstgras geschikt zijn.
Wanneer je geen hockeyschoenen hebt, kunnen voor een proeftraining eventueel voetbalschoenen voor kunstgras gebruikt worden (voetbalschoenen voor gewoon gras hebben op hockeykunstgras geen grip).

Voor de aanmelding voor een proeftraining, kun je een mailtje sturen naar de voorzitter van de TC via: [email protected]. Zet in het mailtje wie je bent, waar je woont, hoe oud je bent, een telefoonnummer (whatsapp) en of je misschien al een vriendje of vriendinnetje hebt bij de club. 

Wil je meteen naar het inschrijfformulier, dat kan natuurlijk ook.
Klik dan HIER.

Graag tot ziens bij de club!