Hockey Vereniging Zevenaar, Hengelder 3, 6902 PA Zevenaar. Telefoon: 0316 - 527341
Let op, dit is het clubhuis adres, niet geschikt voor post.. Voor postadres: zie menu item Contact.Stuur een mailtje aan: [email protected] en laat weten waarvoor jij belangstelling hebt!Ben Perdok nieuwe trainer / coach bij HVZ H1


Ben Perdok nieuwe trainer/ coach HVZ Heren 1

Ben Perdok uit Driebergen wordt de nieuwe trainer/ coach van HVZ Heren 1 (Zevenaar). Ben heeft zijn sporen als hockeytrainer reeds lang verdiend bij diverse clubs uit verschillende districten. Zo was Ben werkzaam in de districten Zuid Nederland, Midden Nederland en Zuid Holland bij zowel Dames als Heren teams en is hij verbonden aan het Universitair Sportcentrum te Leiden als docent hockey.

Van maandag tot en met zondag geeft Ben hockeytraining bij onder andere; Gooische Hockeyclub (Bussum), HC Kromme Rijn (Bunnik), HC Schaerweijde (Zeist)en als docent bij het Universitair Sportcentrum te Leiden. Ruim dertig uur per week dus als hockeytrainer/ coach en daarnaast nog als zelfstandig jurist in de ochtenduren.

Bij de familieclub HVZ gaat Ben bouwen aan een stevig fundament voor Heren 1 en zullen er veel jonge spelers worden klaargestoomd voor het niveau van minimaal 2e klasse en dit ziet Ben als een mooie uitdaging.
MB1 veldkampioen 2018/2019


MB1 veldkampioen 2018/2019

Al op 25 mei hebben de meiden van HVZ B1 het kampioenschap behaals met een klinkende 8-0 overwinning. Uiteraard werd dit gevierd bij HVZ!
Coaches Jill en Daphne bedankt!8 & 9 juni 2019, HVZ Pinkstertoernooi voor B & C junioren weer prima geslaagd!
Hockey Vereniging Zevenaar (HVZ) organiseerde dit jaar weer het Pinkstertoernooi voor B & C Junioren.

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni 2019 was Sportpark Hengelder in Zevenaar weer het bruisend hart van een gezellig, sportief en spetterend hockeytoernooi met nationale én internationale teams.
Wij mochten teams uit o.a. Assen, Bergisch Gladbach (D), Castricum, Drachten, Duiven/Westervoort, Pijnacker, Rotterdam, Ypenburg, Zoetermeer ontvangen in het tournooi en natuurlijk op de Bee Cee camping.
Was het weer op zaterdag winderig en nat, werd dit na een, voor velen korte, nacht op de zondag helemaal goedgemaakt door fantastich weer! Behalve Hockey was er zaterdag de lekkere en gezellige BBQ met daatna een stevige disco. Zondags was er behalve de wedstrijden ook nog een stormbaan van bijna 40 meter die bedwongen kon worden.

We zien jullie volgend jaar graag terug!

(klik op een poster voor een vergroting)Sponsorcontract met Volvo verlengd

Sponsorcontract met Volvo verlengd
Op 24 mei jongstleden mocht ik als kersverse voorzitter van HVZ, samen met Andre Mulder, voorzitter van de sponsorcommissie en onze clubfotograaf Frank Dercksen op pad voor de eerste officiƫle handeling ten behoeve van HVZ. We werden bij Volvo Harrie Arendsen ontvangen door Tino Theunisse en Edmond Tangelder. Daar hebben we ons sponsorcontract met een jaar verlengd!
Ook heeft Volvo een fantastische actie. Iedereen die een nieuwe Volvo koopt kan de clubkas van zijn hockeyclub spekken met EUR 1.000,-. Maar ook bij de aanschaf van een mooie Occasion met EUR 500,-.
Denk je er wel aan het bestuur van HVZ in te lichten!
Volvo bedankt! Manuel ter Maat Voorzitter Hockey Vereniging Zevenaar


Dierking Coiffures leden actie HVZ


Met ingang van het nieuwe seizoen 2018/2019 is Dierking Coiffures de trotse sponsor van HVZ.

Om deze samenwerking extra kracht bij te zetten heeft Dierking-Coiffures een exclusieve actie voor HVZ leden; op vertoon van de speciale HVZ kortingsbon 20% korting bij uw eerste bezoek.

Dierking-Coiffures staat garant voor kwaliteit. Daarvan is de Intercoiffure-Ster het bewijs. Intercoiffure is een internationale organisatie waarbij alleen hoog gekwalificeerde kappers uit 35 landen zijn aangesloten. In 1985 is Dierking Coiffures toegetreden tot deze gerenommeerde club. Dierking Coiffures behoort tot de 90 topkappers van de sectie Nederland-Intercoiffure.

Meer weten of afspraak maken? Kijk op www.dierking-coiffures.nl U kunt Dierking-Coiffures bezoeken aan het Raadhuisplein, nummer 5 in Zevenaar. Hier staat de kortingsbon.
HVZ zoekt een Barhoofd / Kastelein voor de zondag (betaald)


Voor de zondag is Hockey Vereniging Zevenaar op zoek naar een Barhoofd / Kastelein (betaald).

Heb jij hiervoor belangstelling, of weet je iemand die dit leuk vind om te doen?
Stuur dan een mailtje naar: [email protected] t.a.v Michiel Visser.


Informatie

VERBINDING en COMMUNICATIE: HVZ CAFE !


Voor alle betrokkenen bij HVZ, leden, ouders en natuurlijk ook anders betrokken!

In het verleden was er zoiets als een clubavond op HVZ. Daar troffen bestuur en commissies elkaar en kon er veel worden afgestemd.
Het bestuur wil dit graag in ere herstellen met daarbij de mogelijkheid voor alle leden, ouders en andere betrokkenen om vragen te stellen, uitleg te krijgen over een onderwerp of anderszins betrokken te zijn bij het reilen en zeilen van HVZ.

Deze opzet noemen we het HVZ CAFE!
We ontmoeten elkaar 2x per maand op maandagavond vanaf 19:45 uur in ons clubhuis.

Kijk in de HVZ clubagenda voor de geplande data.
SponsorenSponsoren zijn erg belangrijk voor onze vereniging, zij zorgen ervoor dat wij als vereniging kunnen floreren. Wij van HVZ willen daarvoor weer onze sponsoren helpen door hen onder de aandacht te brengen van onze leden.
Onlangs is onze hockeyvereniging een sponsor overeenkomst aangegaan met Glaspunt B.V.
HVZ en Volvo Harrie Arendsen hebben het langdurige partnership tussen beide partijen wederom verlengd.Volvo en Harrie Arendsen zijn al 15 jaren verbonden aan de hockey in de regio en aan HVZ.

Namens Volvo Harrie Arendsen in Zevenaar meldt vestigingsleider Tino Theunisse "verheugd te zijn dat de samenwerking bestendigd wordt". Dit uit zich o.a. in het aanbieden van mobiliteit voor de vereniging en leden en het ondersteunen van de jeugdlijn van HVZ.

" HVZ en Volvo Harrie Arendsen werken al jaren samen. Harrie Arendsen Volvo zal ook in de toekomst mooie dingen doen voor HVZ. Zo is er o.a. contact met verschillende spelers van het nederlandse heren- en vrouwenteam, die als ambassadeur voor Volvo werken. Wat zou het fantastisch zijn om deze ambassadeurs op de velden van HVZ te hebben, zodat onze jeugd extra trainingen en clinics zal krijgen", meldt HVZ voorzitter Bert Cornelese.

Zaterdag 21 april a.s. tijdens de slotdag van de Tulpencursus 2018 zal Volvo Harrie Arendsen het nieuwste model in de Volvo lijn, de XC40, voor alle leden en bezoekers presenteren.
HVZ is bijzonder blij om te kunnen melden dat Rabobank Arnhem en Omstreken tot en met 2020 als hoofdsponsor aan HVZ verbonden blijft!


In het bijzijn van de sponsorcommissie ondertekenden Lidewijde Koot,
Directeur Particulieren en Private Banking Rabobank Arnhem e/o en
Bert Cornelese, voorzitter HVZ, op vrijdag 16 maart jl. de overeenkomst.

" HVZ is verheugd in het verlengen van de overeenkomst met de Rabobank als hoofdsponsor. De Rabobank is al vele jaren verbonden aan HVZ en bijzonder betrokken bij de hockeysport.
Het is een betrouwbare partner waarmee we altijd in goed overleg zijn en daarbij ons al vele jaren ondersteunen in het uitvoeren van het beleid van HVZ", meldt voorzitter Bert Cornelese.
Goed werk van de sponsorcommissie! Dank gaat uit naar Geert Kingma en Andre Mulder en naar Frank Dercksen voor het maken van de foto's.
Club van 50De sponsorcommissie heeft een groot bord in de hal van het clubhuis geplaatst, waarop de 'Club van 50' wordt gepresenteerd. Iedereen die HVZ een warm hart toedraagt en graag wat extra's aan de club wil doneren, krijgt daarop een vermelding. De eerste plaatsen zijn reeds bezet!

Voor meer info: [email protected]