Nieuws

HVZ heeft je nodig!Het bestuur is op zoek naar versterking. Voor de aandachtsgebieden "sport”, "bar en sponsoring” willen we graag versterking. Wanneer je je handen uit de mouwen wilt steken voor HVZ, laat het dan weten. Schiet gerust Jos, Mareen, Petra of Marleen aan.

Ook voor enkele commissies zoeken we leden of ouders, die zich voor de club kunnen inzetten. De barcommissie zoekt versterking ( Miranda de Haan ), de sponsorcommissie vraagt iemand met nieuwe ideeën. De website mag een nieuw jasje, wat denk je van de nieuwsbrief....

Ben je enthousiast over HVZ en wil je enkele uurtjes per maand beschikbaar stellen, meld je dan bij de leden van het bestuur. We zullen je graag informeren over wat de werkzaamheden inhouden.

Je kunt ook mailen naar 'redactie@hvz.info'.
Veterinnen gezocht
Je voelt je nog 20, maar je bent toch alweer ouder dan 30. Je wilt je weer zo jong voelen als toen....

Dan komt nu je kans om weer een lekker potje te hockeyen bij de zondagcompetitie van de damesveteranen bij HVZ.

We willen eerste klasse gaan spelen en we trainen op woensdagavond.

Help je ons team compleet te maken zodat we ons samen kunnen uitleven?!!


Doe eens gek en reageer snel!
Stuur je mail naar 'damesveteranenhvz@gmail.com'.
SponsoringSponsoren zijn erg belangrijk voor onze vereniging, zij zorgen ervoor dat wij als vereniging kunnen floreren. Wij van HVZ willen daarvoor weer onze sponsoren helpen door hen onder de aandacht te brengen van onze leden.
Onlangs is onze hockeyvereniging een sponsor overeenkomst aangegaan met Glaspunt B.V.

Club van 50

De sponsorcommissie heeft een groot bord in de hal van het clubhuis geplaatst, waarop de 'Club van 50' wordt gepresenteerd. Iedereen die HVZ een warm hart toedraagt en graag wat extra's aan de club wil doneren, krijgt daarop een vermelding. De eerste plaatsen zijn reeds bezet!

Voor meer info: clubvan50@hvz.info